Image Alt

ORTAOKUL

Liseye Hazırlanırken Daima YÜKSELİŞTE olun!

Yükseliş Kolejlerinde 5. ve 8. sınıflarında öğrencileri sadece belirli bir sınava hazırlayan program değil, öğrencinin hedeflediği okulu kazanması için gereken program uygulanır. Ortaokulda başarı, mutlak hedeftir. Yükseliş Kolejinde bireysel başarıyı hedeflemek yerine, kitlesel başarıyı hedeflemekteyiz. Ortaokulda eğitim modelimiz üç programdan oluşmaktadır.

1. Program

Yükseliş Kolejlerinde 5. Sınıftan başlayarak bu program uygulanmaktadır. Bu etabımızda öğrencimizi akademik olarak güçlü, ne istediğini bilen, özgüveni yüksek, dersi derste öğrenen ve merkezi sınavlarına özenle hazırlanan bir birey haline getirmeyi amaçlıyoruz. Sınıflarımızda akıllı tahtalar ile vereceğimiz eğitim sayesinde öğrencilerimiz bilgiyi en verimli şekilde alacaklardır.

2. Program

Yükseliş Kolejlerinde sınava hazırlık aşamasında öğrencinin sorulara hakim, test çözüm tekniklerini kazanmış bireyler olması için özen gösterilmektedir. Bu etabımızın en önemli ayağı şüphesiz öğrencimizin ev hayatıdır. Evde verimli ders çalışma, sürekli test çözümleri ve sınavlar sayesinde öğrencinin verimi artacaktır. Öğrencilerimizi sadece sınav yaparak değerlendirmiyor, alınan sonuçların analizlerini yaparak doğru yönlendirmelerde bulunuyoruz. Bu değerlendirmeler ışığında yapılan yönlendirmelerde Rehberlik Koordinasyon Merkezi ve branş öğretmenleri aktif rol almaktadır. Bu etabın amacı, sürekli kendine geliştiren ve konu eksiklerini gideren öğrenciler oluşturmaktır.

3. Program

Yükseliş Kolejlerinde iki programı da başarıyla tamamlayan öğrencimiz üçüncü program sayesinde donanımlı, konu eksiği olmayan, test tekniğine hakim bir öğrenci olacak ve bu süreçte ihtiyaç duyduğu tüm desteği alacaktır. Öğrencimiz kendisi için hizmet verecek olan eğitim koçu, psikolog ve danışman öğretmen nezaretinde özel çalışmalara tabi tutulacaktır. Tamamlanan süreç ile öğrencimizin kariyer planlamasında bu program etkin rol alacaktır.

5. SINIF TÜRKÇE DERSİ KİTAP OKUMA PROJESİ
6. SINIF TÜRKÇE DERSİ KİTAP OKUMA PROJESİ